Banana Cream Pie

Fra Jimmy Bøjgaard og NFL redaktionen:

Efter mit tidligere indlæg vedrørende Thanksgiving, fik jeg et par henvendelser omkring den traditionelle Banana Cream Pie, som vi altid har fået i studiet i de senere år. Et par af jer har bedt mig lægge den ud her, og endda fundet opskriften fra vor mangeårige researcher Jørgen Bach – manden bag denne kaloriefyldte men velsmagende spise. Here we go, TV 2 Zulu/TV 2 SPORT/Jørgen Bach-style:

Udskriv opskrift
Banana Cream Pie
Instruktioner
  1. Bund:
  2. Bland alle ingredienser og fordel dejen i et smurt tærtefad.
  3. Bag i 12-15 min ved 175 grader.
  4. Tag tærtebunden ud, og "ret" evt. lidt på dejen, hvis den er sunket lidt sammen i kanterne.
  5. Lad den køle lidt af, så den er stivnet inden fyldet kommer i.
  6. Fyld:
  7. I en tykbundet gryde, bland mel, sukker og salt.
  8. Tilføj mælk lidt efter lidt.
  9. Opvarm ved medium varme under konstant omrøring indtil det hele koger.
  10. Lad det koge i 2 minutter og tag gryden af varmen.
  11. Bland en smule af den varme creme i æggeblommerne.
  12. Rør rundt og hæld derefter æggeblommerne i den varme creme.
  13. Rør kraftigt i cremen i 2 minutter. Tilsæt smør og vanilje ekstrakt og rør i cremen.
  14. Læg bananskiverne i den bagte tærtebund. Hæld vaniljecremen over. Bag i 30-35 minutter ved 175 grader.