Bananmuffins med chokolade

Antal personer |
|
Ingredienser
- 2 Hele Æg
- 150 g sukker
- 1 tsk Vanilliesukker
- 200 g Hvedemel
- 1 tsk Kanel
- 2 tsk bagepulver
- 2 stk Modne bananer
- 100 g mørk chokolade Eller hvis - det er bedst
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Start med at smelte smørret, og stil det lidt til side til afkøling, men du ordner det andet. Pisk æg, vanilliesukker og sukker til det er hvidt, luftigt og skummende. Bland hvedemel, bagepulver og kanel. Mos bananerne og vend det hele, med det smeltede smør i æggemassen. Hak chokoladen groft og vend det tilsidst i dejen. Fordel dejen i 12 store muffinsforme, de skal være ca. 2/3 del fyldt. Bag muffins i en forvarmet ovn ved 2000 C i 15-20 minutter. på midterste ovnrille.
Recipe Notes
Put ikke chokoladen i dejen på samme tid som smørret. Du risikerer at chokoladen smelter, hvis smørret stadig er for lun.
Jeg hælder dejen i en kande og hælder det herfra ned i formene. Det synes jeg er nemmest.
Pynt de nybagte muffins med smeltet chokolade eller kakao-glasur.