Citron fromage
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/e/4/seosalle.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-ultimate-recipe/helpers/models/recipe.php on line 254
Antal personer |
|
Ingredienser
- 6 æggeblommer - pasteuriseret
- 190 g sukker
- 6 blade husblas
- 2 dl citronsaft jeg brugte 2 store citroner og supplerede med appelsinsaft
- 2 tsk revet skal fra usprøjtet citron
- 3,75 dl piskefløde til skum
- 6 æggehvider - pasteuriseret
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- . læg husblas i koldt vand
- pisk æggeblommer og sukker HELT hvide. Det er vist det der gør fromagen luftig
- pres citronerne og riv skallen.
- tilsæt citronskal og halvdelen af saften i æggemassen
- pisk fløde til skum
- pisk æggehvider helt stive
- tag husblas op med det vand der hænger ved. Smelt det i vandbad
- tilsæt resten af citronsaften i husblassen
- tilsæt en smule af æggeblommemassen i husblassen og rør det sammen
- hæld nu blandingen i en tynd stråle i æggemassen mens du rører rundt
- når æggemassen begynder at stivne lidt (ca 15 minutter) vendes de piskede æggehvider i.
- til sidst vendes flødeskummet i
- hældes i skål sættes i køleskab et par timer.
- pynt med flødeskum og evt lidt revet citronskal