Dhal med kardemomme

Udskriv opskrift
Dhal med kardemomme
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Steg løget klart i olien, tilsæt karry, den ene spsk. spidskommen og de andre krydderier, lad det stege lidt. Tilsæt tomaterne og lad dem stege lidt; når de begynder at koge ud kommes linserne i. Kom vand på til det dækker godt og vel, ca. 2,5 l. Lad det simre ved svag varme til linserne er møre. Tiden afhænger af type og hvor gamle de er, det tager fra 1/2 1 time.
  2. Suppen piskes godt ud med et piskeris, eller spises som den er. Smag til med citron, krydderier og evt. lidt mere vand hvis den er meget tyk.
  3. Server suppen med en skål drænet yoghurt til, som man selv kan komme oveni, korianderblade, ristet spidskommen og brød, f.eks flade arabiske brød.