Forloren hare

Udskriv opskrift
Forloren hare
Instruktioner
  1. Rør kødet med de knuste tvebakker el. rasp, æg og fløde. Farsen skal være retfast. Smag til med salt og peber. Form farsen som en tyk kort pølse og læg deni et ovnfast fad eller bradepande. Læg tynde skiver af røget spæk over"haren". Sæt fadet i en meget varm ovn, 250 grader i ca.. 15 min. eller til" haren" er begyndt at tage farve. Kom lidt kulør i mælken og hæld den i fadet. Lad "haren" stege færdig ved jævn varme, 170grader en halv time. Dryp jævnlig med mælk fra fadet
  2. SOVS
  3. Hældvæden fra "haren" lad den koge op i en gryde. Rør en jævning af maizena og mælk og rør det heri til det har en passende konsistens og lad detkoge et par minutter, tilsæt lidt ribsgelè eller anden gelè og måske lidt fløde for at gøre den "blød"