Hel grillet oksemørbrad

Udskriv opskrift
Hel grillet oksemørbrad
Instruktioner
  1. Grøntsagerne rengøres og skæres i mundrette stykker (andre grønsager efter smag kan bruges). Den smeltet smør, balsamico og honning røres sammen og blandes heri. Drønes op i en alu-bakke og placeres i bunden, lidt vak fra de varme kul / briketter.
  2. Pensl mørbraden med lidt Jomfru olivenolie og krydr med salt og friskkværnet sort peber. Placér mørbraden pa grillristen, over grøntsagerne. Kødet grilles i ca. 50 min. og vendes af og til. Ind imellem pensles der med marinaden, men først efter den har taget den første farve. Husk, at kødet skal hvile i ca. 15 min., inden der "trancheres".
  3. Urterne fra ovenstaende opskrift, fiskes op af alu-bakken og holdes varme. Skyen fra kødet og grøntsagerne, hældes i en gryde og koges ind med 1 dl. piskefløde eller 2. Serveres til.