Kanelsnegle – verdens bedste

Udskriv opskrift
Kanelsnegle - verdens bedste
Antal personer
Ingredienser
Dej
Fyld
pensling
Antal personer
Ingredienser
Dej
Fyld
pensling
Instruktioner
  1. Smør og mælk varmes til smørret er smeltet og mælken er fingervarm. Gæren smuldres i en skål og opløses i den lune mælk. Sukker, salt og æg tilsættes og der røres til sukker og salt er opløst.
  2. Kardemomme og mel tilsættes og dejen æltes smidig. Hæver overdækket i 40 minutter.
  3. Imens røres fyldet sammen.
  4. Dejen deles i to stykker, der hver rulles ud til et rektangel (ca. 20x30 cm). Fyldet fordeles på de to rektangler og de rulles stramt sammen fra den brede side. Hver rulle skæres i 20 stykker.
  5. Den løse "snip" på hver snegl bøjes ind under sneglen og den lægges med "snippen" nedad på en bagepapirbeklædt plade eller i små papirforme. Efterhæver overdækket i 40 minutter.
  6. Sneglene pensles med æg og bages i forvarmet ovn ved 225 grader C. alm. ovn i 6-8 minutter.
  7. De afkølede snegle overtrækkes med glasur