Kromann Reumert Scones
Denne opskrift har jeg fået af en meget sød køkkenchef hos advokatfirmaet KromannReumert I Århus. Man kan jo altid lære noget brugbart på et kursus.

Antal personer |
|
Ingredienser
- 8 dl Hvedemel
- 2 dl havregryn
- 2 dl fuldkornshvede
- 2 dl hasselnødemel
- 2 dl ½farin og ½glukose
- 8 tsk bagepulver
- 2 tsk salt
- 1 spsk vaniljesukker
- 200 gram hakket hvid chokolade
- 2 dl frysetørret hindbær
- 6 dl kærnemælk
- 1 dl æggeblomme
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Røres sammen og hviler i køleskab i 2 timer
- Rulles på bageplade ca 3 cm tykt. Skæres i små kvadratiske stykker. Pensles med æggevide og drysses med havre og hasselnødde flager.
- Bages ca 20 min i ovn ved 165 gr. -tages ud og opskæringen markeres igen. Sættes tilbage i ovn -bages yderligere 10 min ved 170 gr.
Recipe Notes