Lakridskage

Udskriv opskrift
Lakridskage
Denne kage med lakrids, er intet mindre end fantastisk. Konsistensen minder om brownies, og det er med denne kage, som det er med kager med chokolade. Jo længere den får lov at stå, jo mere sætter smagen sig i kagen.
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Start med at smelte smør og brun farin i en gryde over svag varme. Lad smørret smelte halvt, og tag gryden af varmen, og lad resten af smørret smelte ved varmen fra resten af massen. Smørmassen må ikke være varmere, end du kan have fingeren i den, inden du blander den med resten af ingredienserne. Pisk smørmassen godt med æggene. Tilsæt lakridspulveret og pisk igen. Bland hvedemel og bagepulver, og sigt det i æggemassen, og vend det forsigtigt sammen til en ensartet dej med en palette.
  2. Hæld dejen i en lille bradepande 25 x 35 cm. beklædt med bagepapir og bag kagen i en forvarmet ovn ved 180o C i 25 minutter, på midterste ovnrille.
Recipe Notes

Tips og tricks til den gode lakridskage Jeg har købt lakridspulveret på nettet. Bare søg lakridspulver på google, så kommer der en masse forhandlere.