Lasagne

Antal personer |
|
Ingredienser
- 400 gram Oksekød hakket ca. 10% fedt
- 1 Løg
- 1 Gulerødder
- 3 dåse hakkede tomater konserves
- 2 dl mælk
- 5 dl Mornaysauce 14%
- 1-2 fed Hvidløg
- 9 Lasagneplader
- 2 spsk Olie
- Lidt Margarine
- 1 tsk Paprika
- salt
- Peber
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Forvarm ovnen til 225 grader. Hak løg, hvidløg og guleroden fint. Varm olien op i en gryde. Svits løg, gulerod og paprika heri. Tilsæt det hakkede oksekød og brun det godt. Tilsæt hakkede tomater, mælk, salt og peber og kog sammen i ca 10 min.
- Imens smøres et ovnfast fad med margarine. Hæld halvdelen af mornaysaucen i bunden af fadet. Fyld skiftevis fadet med kødsauce og lasagneplader. Slut med kødsauce. Hæld den sidste halvdel mornaysauce over.
- ”bag” lasagnen i ca 45 minutter midt i ovnen. Hvis lasagnen begynder at blive brun på toppen lægges et stykke sølvpapir over. Efter bagning skal lasagnen stå og trække ca 10 min inden servering.
- Tips:
- Smager dejligt med salat og groft brød.