Lasagne

Udskriv opskrift
Lasagne
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. Forvarm ovnen til 225 grader. Hak løg, hvidløg og guleroden fint. Varm olien op i en gryde. Svits løg, gulerod og paprika heri. Tilsæt det hakkede oksekød og brun det godt. Tilsæt hakkede tomater, mælk, salt og peber og kog sammen i ca 10 min.
  2. Imens smøres et ovnfast fad med margarine. Hæld halvdelen af mornaysaucen i bunden af fadet. Fyld skiftevis fadet med kødsauce og lasagneplader. Slut med kødsauce. Hæld den sidste halvdel mornaysauce over.
  3. ”bag” lasagnen i ca 45 minutter midt i ovnen. Hvis lasagnen begynder at blive brun på toppen lægges et stykke sølvpapir over. Efter bagning skal lasagnen stå og trække ca 10 min inden servering.
  4. Tips:
  5. Smager dejligt med salat og groft brød.