Makronkage

Antal personer |
|
Ingredienser
Bund
- 400 g mel
- 250 g margarine
- 200 g sukker
- 1 tsk bagepulver
- 4 æggeblommer
top
- 4 æggehvider
- 1 spsk mandelessens
- 400 g flormelis
- 100 g knuste tvebakker
hindbærmarmelade
- ½ blå bøtte Hindbærmarmelade
Ingredienser
Bund
top
hindbærmarmelade
|
![]() |
Instruktioner
- Bund: Margarine smuldres I mel, sukker og bagepulver. Dejen samles med æggeblommer. Dejen trykkes ud I en bradepande med bagepapir.
- Smør hindbærmarmelade på bunden
- Top: Æggehvider piskes stive. De knuste tvebakker, essens og flormelis vendes I hviderne, Lægges ovepå marmeladen.
- Bages ca 40 minutter v. 200 grader varmluft.
- Kagen smager bedre, og er lettere at skære når den har state 1 dags tid.