Mexicansk kanelkage

Antal personer |
|
Ingredienser
- 130 g chokoladespåner
- 150 g brun farin
- 2 tsk stødt kanel
- 100 g blødt smør
- 150 g sukker
- 1 stort æg
- 2 bananer
- 2 spsk creme fraise
- 1 spsk fløde
- 200 g mel
- 3/4 tsk bagepulver
- 3/4 tsk natron
- ½ tsk salt
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- Bland chokoladespåner, frun farin og kanel. Stilles til side.
- Pisk smør, sukker og æg luftigt.
- Mosede bananer, cremefraise og fløde blandes i.
- Mel, natron, bagepulver og salt RØRES i.
- smør en form ca 21 x 21 cm.
- Lidt mere end halvdelen af dejen hældes I formen.
- Drys med halvdelen af chokolade/farin/kanel drysset.
- Resten af dejen fordeles forsigtigt henover.
- Slut af med resten af drysset.
- Bages I 35-40 minutter ved 175 grader.