Osso Buco på danske vintergrønsager

Udskriv opskrift
Osso Buco på danske vintergrønsager
Antal personer
Antal personer
Instruktioner
  1. Hak løget og skær de andre grøntsager i fine stykker (skiver eller tern).
  2. Skær ridser i ydersiden af osso buco stykkerne, sådan at de ikke buer, når den bliver brunet. Krydr osso bucoen med salt og peber Brun kødet for kraftig varme i olie-smør og læg det lidt til side.
  3. Svits grøntsagerne for god varme til de bliver klare. Kom osso buco stykkerne tilbage i gryden og kom resten af ingredienserne i gryden. Lad gryden simre for svag varme i 2-2 1/2 time - eller indtil kødet er mørt og let falder fra benet.
  4. fisk kødet op og læg det i et serveringsfad og hold det varmt. Jævn saucen med en meljævning af mel og vand og hæl den over saucen, evt sigtes over.
  5. Grønt drys: Persillen skylles og hakkes fint. Den gule skal af appelsinen rives og hvidløget pilles og knuses. Det hele blandes sammen.
  6. Server ris eller kartoffelmos, og det grønne drys over