Rabarber muffins

fra Ingelise Svensson

Udskriv opskrift
Rabarber muffins
Antal personer
Ingredienser
Antal personer
Ingredienser
Instruktioner
  1. • Skyl rabarberne og skær i 1-1½ cm. stykker og vend med 2-3 spsk. sukker.
  2. • Pisk æg og sukker med vanillesukker. Pisk hvidt og skummende.
  3. • Tilsæt olie, ylette og citronsaft.
  4. • Bland mel/bagepulver og tilsæt sammen med kokosmel.
  5. • Tilsæt rabarberstykker og grofthakket chokolade.
  6. • Smør siliconeforme og fyld formene 2/3 med dej. Drys med perlesukker.
  7. • Bages ca 20 minutter v. 175 grader varmluft til muffinsene er gyldne og sprøde.
Recipe Notes

Bliver ikke dårligere hvis der blandes f.eks. brombær eller hindbær i.