Rabarber muffins
fra Ingelise Svensson

Antal personer |
|
Ingredienser
- 2 æg
- 2 dl sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 1 dl Olie
- 2 dl ylette (eller andet surmælksprodukt
- 2 spsk citronsaft
- 4 dl Hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- 2½ dl Kokosmel
- 5 stængler rabarber + 2 spsk. ekstra sukker
- 100 gram grofthakket hvid chokolade
- Drys: perlesukker.
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- • Skyl rabarberne og skær i 1-1½ cm. stykker og vend med 2-3 spsk. sukker.
- • Pisk æg og sukker med vanillesukker. Pisk hvidt og skummende.
- • Tilsæt olie, ylette og citronsaft.
- • Bland mel/bagepulver og tilsæt sammen med kokosmel.
- • Tilsæt rabarberstykker og grofthakket chokolade.
- • Smør siliconeforme og fyld formene 2/3 med dej. Drys med perlesukker.
- • Bages ca 20 minutter v. 175 grader varmluft til muffinsene er gyldne og sprøde.
Recipe Notes
Bliver ikke dårligere hvis der blandes f.eks. brombær eller hindbær i.