Saltindbagt oksemørbrad

Udskriv opskrift
Saltindbagt oksemørbrad
Antal personer
Antal personer
Instruktioner
  1. Saltdej:
  2. Bland salt,mel,vand,olie og ælt dejen godt sammen. Rul den ud til en plade (ca. 30 x 40 cm.)
  3. Oksemørbrad:
  4. Lad smørret gyldne i en pande og brun oksemørbraden i 3 min. ialt. Tag mørbraden af og læg den midt på dejpladen.
  5. Rist rosmarin og persille få min. i resten af smørret. Fordel de ristede krydderurter over mørbraden.
  6. Luk enderne af dejen ind over mørbraden og læg derefter den ene dejside op og pensl kanten med vand. Læg derefter den anden side op. Læg mørbraden med sammenføjningen nedad på et stykke bagepapir i en bradepande.
  7. Bag den midt i ovnen. Bagetiden er ca. 25 minutter ved 225 grader C. alm. ovn.
  8. Hviler 25 min. bagefter. Dejen kan ikke spises, så skær den fri fra mørbraden inden servering.