Yellow curry

Antal personer |
|
Ingredienser
- 8 kyllingelår eller 4 kyllingebryst
- 4 fed Hvidløg
- 1 tommelfinger ingefær
- 2 gule peberfrugter
- 2 røde chili
- 2 Løg
- ½ bundt frisk koriander med stilk
- 1 spsk flydende honning
- 2 tsk Karry
- 1 tsk gurkemeje
- 1 ds kikærter
- 1 kyllingefond terning
- 3-4 dl Vand
- 1 dåse spsk. Tomatpure. koncentreret
Ingredienser
|
![]() |
Instruktioner
- • Skræl løg, hvidløg og ingefær og fjern kernerne fra peber og chili. Put 1 løg, 1 peber, hvidlø og ingefær i en foodprocessor. Smuldr i bouillonterning og tilsæt chili (fjern kernerne først, hvis du foretrækker en mildere karry), koriander stilke, honning og krydderier, derefter hak til en pasta.
- •Det resterende løg og peber skæres i mindre stykker.
- • Sæt en dyb pande eller gryde på medium-høj varme og steg kyllingelårene i olie til de er gyldne. Fjern kyllingen fra panden, og brun det ituskårne løg og peberfrugt i panden i ca 5 minutter, Pastaen hældes over og koger i 5 minutter.
- •Hæld 500 ml kogende vand i panden
- • Hæld vandet fra kikærterne og tilsæt dem sammen med tomatpuré og en knivspids salt og peber. Rør godt.
- • Læg kyllingelår tilbage i penden/gryden og læg låg på. Skru ned for varmen, og lad det simre 45 minutter.(eller indtil saucen bliver mørk og tykner)
- • Server curryen med en skefuld youghurt, drys af korianderblade (not) og citronbåd. • tilbhør: ris