Yellow curry

Udskriv opskrift
Yellow curry
Instruktioner
  1. • Skræl løg, hvidløg og ingefær og fjern kernerne fra peber og chili. Put 1 løg, 1 peber, hvidlø og ingefær i en foodprocessor. Smuldr i bouillonterning og tilsæt chili (fjern kernerne først, hvis du foretrækker en mildere karry), koriander stilke, honning og krydderier, derefter hak til en pasta.
  2. •Det resterende løg og peber skæres i mindre stykker.
  3. • Sæt en dyb pande eller gryde på medium-høj varme og steg kyllingelårene i olie til de er gyldne. Fjern kyllingen fra panden, og brun det ituskårne løg og peberfrugt i panden i ca 5 minutter, Pastaen hældes over og koger i 5 minutter.
  4. •Hæld 500 ml kogende vand i panden
  5. • Hæld vandet fra kikærterne og tilsæt dem sammen med tomatpuré og en knivspids salt og peber. Rør godt.
  6. • Læg kyllingelår tilbage i penden/gryden og læg låg på. Skru ned for varmen, og lad det simre 45 minutter.(eller indtil saucen bliver mørk og tykner)
  7. • Server curryen med en skefuld youghurt, drys af korianderblade (not) og citronbåd. • tilbhør: ris